Splošna uredba o varstvu podatkov ter pogoji poslovanja

Spoštovani poslovni partner,


Počaščeni smo, da sodelujemo z vami in vas lahko obveščamo o novostih, tehničnih napotkih, vas vabimo na naše ekskluzivne dogodke in ekskluzivne dogodke naših partnerjev ter vam pošiljamo individualne ponudbe.

Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za ohranitev stikov z vami predvideva potrditev vašega soglasja. S klikom na naši spletni strani na: »Strinjam se s Splošno uredbo o varstvu podatkov ter pogoji poslovanja« oddate vaše soglasje.

Soglasje je prostovoljno in ne vpliva na dostop do uporabe naših storitev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da se obrnete na si.gdpr@intercars.eu. Če ne želite podati nobenega soglasja, vam ne bomo več mogli pošiljati vsebin, ki ste jih prejemali doslej.

 

Upravljavec osebnih podatkov je INTER CARS INT Trgovina z rezervnimi deli in opremo za motorna vozila d.o.o., matična številka 6611184000, s poslovnim naslovom Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana - Črnuče, tel. št. +386 1 292 78 30, e-mail naslov: info@intercars.si (»mi« ali »upravljavec«). Upravljavec je imenoval koordinatorja za varstvo podatkov, ki je dostopen na e-mail naslovu: si.gdpr@intercars.eu.

Obdelovali bomo sledeče vaše osebne podatke: naziv podjetja in naslov, ime in priimek kontaktne osebe, telefonska številka, e-mail. Vaše osebne podatke nam posredujete prostovoljno, potrebujemo pa jih za namen trženja – posredovanje reklamnih gradiv in obveščanje o novostih v ponudbi ter pošiljanje vabil na dogodke (pravna podlaga: soglasje).

Kadar je to ustrezno, so vaši osebni podatki lahko posredovani subjektom, ki opravljajo kurirske storitve, plačilne storitve ali IT storitve. Vaše osebne podatke bomo hranili do preklica privolitve za sprejem tržnih informacij oz. do poteka zakonsko določenega roka hrambe.

Vaše osebne podatke lahko hranimo ali obdelujemo v kateri koli izmed držav, v kateri imamo prostore ali izvajalce storitev, in v kateri so lahko pravila o varstvu osebnih podatkov drugačna kot v Sloveniji. Uvedli smo ustrezne pogodbene in druge ukrepe za zavarovanje vaših osebnih podatkov za primer, da jih posredujemo našim povezanim družbam ali tretjim osebam v drugih državah.

Nekatere države, ki ne sodijo v Evropski gospodarski prostor (EGP) je Evropska komisija prepoznala kot države, ki zagotavljajo zadostno raven varstva osebnih podatkov v skladu s standardi EGP (celoten seznam držav je dostopen na naslovu: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm. Za iznos podatkov iz EGP v države, za katere velja, da ne zagotavljajo zadostnega varstva osebnih podatkov, smo poskrbeli, da se izvajajo ustrezni ukrepi, vključno s tem, da zagotavljamo, da je prejemnik podatkov zavezan s standardnimi pogodbenimi klavzulami/zasebnostnim ščitom EU-ZDA ali s strani EU potrjenim kodeksom ravnanja ali certificiranjem, za zavarovanje vaših osebnih podatkov. Kopijo ukrepov lahko dobite, če nas kontaktirate na e-mail naslov: si.gdpr@intercars.eu.

Pravico imate zahtevati dostop do vaših osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, ter omejitev njihove obdelave in prenos podatkov. Prav tako imate pravico nasprotovati obdelavi vaših osebnih podatkov za namene trženja. Kadarkoli imate pravico umakniti dano soglasje, ne da bi to vplivalo na pravico do obdelave, opravljene v skladu s takšnim soglasjem pred njenim umikom. V kolikor želite uresničiti svoje zgoraj naštete pravice ali imate kakršna koli vprašanja o obdelavi vaših osebnih podatkov, nas prosimo kontaktirajte na e-mail naslov: si.gdpr@intercars.eu. S soglasjem za trženje lahko upravljate tudi na: rodo.intercars.eu.

Prav tako imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskemu pooblaščencu Republike Slovenije.

To obvestilo smo nazadnje posodobili 19. 12. 2018 in nadomešča vse prejšnje različice. To obvestilo bomo občasno posodobili in vas o kakršnih koli bistvenih spremembah obvestili. Priporočamo, da si obvestilo od časa do časa ponovno preberete, da boste seznanjeni s trenutno različico.