16. Inter Cars Targi na Poljskem

16. Inter Cars Targi na Poljskem

|

Letošnjega septembra nas čaka že 16. TARGI - največji Inter Cars sejem avtomobilskih rezervnih delov in garažne opreme, ki bo potekal med 22. – 24. septembrom 2017 v Varšavi na Poljskem. Dogodek je pomemben za proizvajalce kot tudi za stranke, tudi zato, ker je to idealen kraj za srečanje z ljudmi iz avtomobilske industrije, kjer lahko najdete vse novice o izdelkih, novih tehnologijah, pridobite polno tehničnega znanja in nasvetov.

Vsakdo, ki vodi svojo lastno poslovno dejavnost, ve, kako pomembno je, da ste v teku z novostmi, vse od izdelka do novih tehnologij. Avtomobilska industrija je odličen primer. Novejši modeli avtomobilov imajo večje število novih nameščenih sistemov in zapletene elektronike, ki tako od lastnika vozila kot tudi serviserja zahtevajo dovolj znanja in ustrezno opremo za reševanje sodobnih problemov.

Inter Cars sejem TARGI je odgovor na te težave. Vemo, kaj potrebujete in na kakšne težave ste naleteli, ko gre za novo opremo ali rezervne dele. Ravno zato za vas pripravljamo tovrstne sejme, kjer lahko dobite vse informacije na enem mestu. Letos septembra bo to na Blonie Park National Stadium v ​​Varšavi!

Preden Inter Cars-om je ogromno število ur organizacije, veliko vložene energije in dela, da bi na eno mesto zbrali vse dobavitelje in podjetja, ki sodelujejo z Inter Cars. Vse to pa zato, da bodo naši kupci v 3 dneh lahko dobili čimveč informacij, ki jim bodo v pomoč pri opravljanju svojega dela. Na 20. 000 m2 boste videli razstavni prostor z več kot 200 razstavljavci, kjer boste našli vse za avtomobile, gospodarska vozila, motorna kolesa in dodatno opremo. Velik del bo namenjen tudi  garažni opremi. Tekom dogodka bo organizirana tudi izmenjava in nakup rezervnih delov, orodij in garažne opreme, kjer se boste spoznali s profesionalci in navdušenci iz avtomobilske industrije ter moto športa.

Inter Cars TARGI ima že mnogo let svojo mednarodno prepoznavnost, z obiskovalci iz vseh koncev Evrope. Letos smo za vas pripravili vse 3 cone: sejem, zabava in moto. Vabimo vas, da obiščete vse tri cone in verjamemo, da se v vsaki najde kaj privlačnega in nekaj, kar vam bo pomagalo izboljšati vaše poslovanje.

Več o dogodu najdete na povezavi ali pa povprašajte v najbližji poslovalnici.