/_next/static/images/car-ico-152ea476dc377dfd89df837994eb3ffb.svg
/_next/static/images/truck-ico-50a276ebbfbe2ae1cd341ba9c0435db9.svg
Driving higherStandards
ODKRIJTE NAŠO ASORTIMENT IN IZDELKE
Inter Cars logotype
VSE ZA KOMERCIALNA VOZILA
Postavljamo nove meje v LKW segmentu. S širokim izborom artiklov različnih proizvajalcev pokrijemo prav vsako potrebo, tudi na prvi pogled nemogočo. Vabljeni k ogledu visokokakovostnih artiklov proizvajalcev MANN FILTER, HENGST, SACHS, KNORR, WABCO, FEBI,… V naši ponudbi se najde prav vse, zato razočaranje ni mogoče. V naboru več kot 550 tisoč artiklov.
Inter Cars logotype
Vse za osebna vozila
Najdite široko ponudbo nadomestih delov v najbližji IC poslovalnici ali preko spodnje povezave, ki vas popelje do INTER CARS kataloga. V naboru več kot 1,7mio proizvodov.

DELI IN OPREMA ZA MOTOCIKLE

INTER CARS ponuja široko ponudbo motoristične opreme, rezervnih delov, olj, akumulatorjev in gum. Izbirate lahko med svetovno priznanimi blagovnimi znamkami, kot so ALPINESTARS, ISPIDO, SMK, HIFLO in mnogimi drugimi.

Olja in maziva

Inter Cars Slovenija ponuja široko paleto olj in maziv skoraj vseh relevantnih proizvajalcev po izjemno konkurenčnih pogojih. Za podrobnosti o ponudbi, cenah in komercialnih pogojih se obrnite na naše poslovne predstavnike ali najbližjo poslovalnico Inter Cars.

ORODJA IN GARAŽNA OPREMA

Današnji hiter življenjski slog in nove tehnologije zahtevajo stalno spremljanje potreb naših kupcev po servisni opremi, ki omogoča lažje delo pri servisiranju vozil. Naš cilj je imeti naročnike z ustrezno in dobro opremljenimi delavnicami, ki lahko sledijo hitrim tehnološkim spremembam.

akumulatorji

Akumulator že dolgo ni več samo sredstvo za zagon motorja ampak igra pomembno vlogo pri delovanju vozila. Zaradi povečanja števila elektronskih dodatkov, so tudi baterije dandanes postale precej bolj obremenjene. V podjetju Inter Cars zato sledimo zadnjim trendom in v našo ponudbo redno dodajamo nove baterije. Poleg baterij za osebna vozila, pa imamo v ponudbi tudi baterije za motorna kolesa in tovorna vozila. Za podrobnosti se obrnite na naše predstavnike, se oglasite v poslovalnici ali enostavno naročite preko kataloga.
Poiščite Inter Cars poslovalnico
Preizkusite naš novi zemljevid z najbližjimi točkami
© Inter Cars. Vse pravice pridržane