/_next/static/images/car-ico-152ea476dc377dfd89df837994eb3ffb.svg
/_next/static/images/truck-ico-50a276ebbfbe2ae1cd341ba9c0435db9.svg
Driving higherStandards

Več funkcij, več možnosti za vašo delavnico!

2022-12-09
Motointegrator je orodje, ki vam bo pomagalo učinkovito promovirati ponudbo svoje avtomobilske delavnice na spletu.

Za Motointegrator spletno platformo skrbi podjetje Inter Cars. Od vzdrževanja spletne strani, optimiziranja in nenehnega izboljševanja uporabniške izkušnje do oglaševanja celotne platforme.
Za INTER CARS kupce je oglaševanje delavnice brezplačno.

Preverili smo, na kaj so vozniki pozorni pri iskanju delavnice. Odgovor na te potrebe je Motointegrator – iskalnik za avtomobilske storitve in servise ter orodje, s katerim lahko kot delavnica promovirate svoje storitve na spletu.

Vaša delavnica na spletu

Ni vam treba vlagati v lastno spletno mesto in njegovo vzdrževanje. Stranke bodo našle vse potrebne informacije o vaši delavnici. Zahvaljujoč Motointegrator Premium boste zagotovili boljšo vidljivost in pozicioniranje v storitvi.

Upravljanje vašega spletnega mesta

Spletno mesto svoje delavnice lahko preprosto upravljate v zavihku Vaša delavnica (Workshop Area). Tam lahko preprosto posodobite informacije o ponudbi svojega spletnega mesta, preverite svojo statistiko – izveste, koliko ljudi obišče vašo spletno mesto in prikažete kontakt svoje delavnice.

Pokažite svojim strankam, v čem ste specializirani

Drugi najpomembnejši dejavnik, ki določa izbiro garaže, je specializacija za določeno znamko avtomobila – ta odgovor navaja 18,6 % vprašanih

Objavite seznam storitev s cenikom

16 % voznikov pravi, da bi želeli videti cene storitev pri izbiri servisne delavnice. Glede na izvedeno raziskavo, vozniki v fazi odločanja želijo videti okvirno ceno. Podrobnejše informacije dobijo, ko se dogovorijo za servis.

Pokažite, da ste strokovnjak

Dodali boste lahko fotografije iz svoje spletne trgovine, pa tudi potrdila in razširjen opis vaše dejavnosti. Izpolnjene strani delavnice so po mnenju voznikov zanesljivejše.

Spletna rezervacija termina

Vozniki želijo hitro in učinkovito urediti servis v dobri delavnici. Zahvaljujoč Motointegratorju se lahko v nekaj preprostih korakih dogovorijo za obisk prek interneta ali pa se sami obrnejo na ponudnika izbrane storitve.

Priložnost za sodelovanje v kampanjah Motointegratorja in partnerjev

Za anketirance so pomembni tudi popusti in posebne ponudbe – so na 3. mestu najbolj priljubljenih ugodnosti, ki jih ponuja delavnica. V Motointegratorju lahko vsaka garaža sporoči svojo promocijsko in sezonsko ponudbo. Odločite se, s kakšno vsebino želite doseči stranko, ter jo lahko preprosto dodajte.

Približajte se svojim strankam

Motointegrator je tudi orodje, ki pomaga vašim strankam. Brezplačno se lahko registrirajo in v zavihku Voznik (Driver Zone) dodajajo podatke o svojem vozilu, uporabljajo spletno servisno knjigo, prejemajo obvestila o pomembnih datumih, povezanih z vozilom ter pridobijo dostop do popustov in posebnih ponudb.

Več si lahko ogledate tukaj: https://motointegrator.com/si/sl/ 

Deli na Facebooku
Deli na Twitterju
Deli na LinkedInu
Pošlji po elektronski pošti
2023-02-27
5 načinov varčevanja z gorivom
5 načinov varčevanja z gorivom
InterKrog II. številka
2023-01-16
InterKrog, II. številka
InterKrog, II. številka
2022-12-14
Q-Service Truck
Q-Service Truck
2022-12-14
INTER CARS INT d.o.o. v številkah
INTER CARS INT d.o.o. v številkah
© Inter Cars. Vse pravice pridržane