/_next/static/images/car-ico-152ea476dc377dfd89df837994eb3ffb.svg
/_next/static/images/truck-ico-50a276ebbfbe2ae1cd341ba9c0435db9.svg
Driving higherStandards

INTER CARS V SLOVENIJI

Inter Cars INT d.o.o., s sedežem v Ljubljani, je od leta 2014 ponosen član globalne družine Inter Cars SA, ki je največji distributer avtomobilskih rezervnih delov za osebna in tovorna vozila ter motocikle v Srednji in Vzhodni Evropi. V Sloveniji nudimo najkvalitetnejšo in najhitrejšo dostavo materiala kupcem in partnerjem. Segmenti, ki jih pokrivamo so obsežni, artiklov v Sloveniji je že več kot 5 milijonov. Zagotovimo lahko vse, kar potrebujete za vzdrževanje osebnih in tovornih vozil, moto segmenta, agro in tudi marine programa. Smo pravi partner za vašo delavnico.
5 milijonov
ARTIKLOV V KATALOGU
500
DOBAVITELJEV
8000
REGISTRIRANIH NAROČNIKOV V SLOVENIJI
INTER CARS KATALOG
INTER CARS katalog ni le seznam izdelkov, ki jih uporabljate pri servisu vozil, je veliko več. Postane lahko vaš pomočnik v delavnici in pisarni. Katalog omogoča iskanje avto delov, primerjavo, podatke o izdelku, navodila, ponudbe in ostale funkcije, ki jih boste lahko dnevno uporabljali.
MOTOINTEGRATOR
Spletna platforma za iskanje avtomobilske delavnice in naročanja na servis. Postanite del platforme in brezplačno pridobite predstavitev na spletu ter nove stranke. Orodje omogoča tudi enostavno sprejemanje in pregledovanje servisnih storitev. Če želite postati del največje platforme za iskanje avto servisev, se registrirajte preko spodnje povezave. Če imate kakršnokoli vprašanje, nam pišite na [email protected] ali pokličete +386 30 706 059

Q SERVICE TRUCK

Postanite partner v mreži neodvisnih servisnih delavnic za popravila gospodarskih vozil. Glaven namen mreže so partnerstvo, podpora in dodatne ugodnosti. Oglaševani boste na QST spletni strani kot zanesljiv serviser.
V kolikor želite biti del mreže QST pišite na [email protected] .

INTER CARS V EVROPI

Inter Cars trguje že več kot 30 let. V svojem asortimanu ima rezervne dele za osebna in tovorna vozila, kot tudi marine in agro. Matična družba je začela delovati leta 1990 na Poljskem, od maja 2004 pa družba kotira na Varšavski borzi. Sedaj je INTER CARS prisoten že v 20 državah v Evropi in ima na trgu 2. mesto v celotni Evropi.
Poiščite Inter Cars poslovalnico
Preizkusite naš novi zemljevid z najbližjimi točkami
© Inter Cars. Vse pravice pridržane